Om HPY Fabrics

VÅR HISTORIA

Vår historia började 2013 med en idé om att trycka ett tyg med smågodis på. En annorlunda idé kanske, men det blev en succé. Vi har sen dess sålt hundratals meter av både Godis och dess uppföljare, Popcorn, Kanelbullar och Strössel bland andra. Tygerna har hamnat både i Europa, Australien och USA men kanske främst här i Sverige.

Under 2014 märkte vi att önskan var stor att kunna köpa tyger av Andrea Lauren i Sverige. Sen dess har vi alltså sålt flera av hennes populära tryck såsom Sitting Fox, Penguins, Crystal Cats och Arrows. Hennes tyger har alltid varit väldigt uppskattade och vi är glada att kunna fortsätta erbjuda dem i vårt sortiment.

Året därpå blev det även möjligt för oss att trycka några av Kimsas motiv, eller Claudia Soria som hon egentligen heter. De blev genast väldigt omtyckta, kanske särskilt Geos Texture, Teepee Mint och Feathers.

Vi hoppas att du ska bli glatt överraskad av vårt sortiment och vill gärna att du som kund säger till om det är något du saknar. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med Dig, i vår värld av härliga tyger!